Факти за Медот

Дури и ако не сте љубител на пчели, мора да им оддадете признание за создавањето на една од највкусните материи на земјата.

Delisimo Giveaway

Delisimo GIVEAWAY!!
Само неколку правила ве делат од куп вкусни подароци! Следете ги правилата и влезете во игра!
Се што треба да направите е…

Општествено Одговорна Компанија

“Ниеден чин на љубезност, без оглед на тоа колку е мал, не е залудно потрошен”- Езоп. Секое семејство заслужува да има оброк на својата трпеза…

ЏС Актуел

ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година во приватна сопственост на Г-дин Ѓоко Стерјоски, со седиште на Ул. 1632, Бр. 46 – 1000 Скопје.