Delisimo Giveaway

Delisimo GIVEAWAY!!
Само неколку правила ве делат од куп вкусни подароци! Следете ги правилата и влезете во игра!
Се што треба да направите е…

Општествено Одговорна Компанија

“Ниеден чин на љубезност, без оглед на тоа колку е мал, не е залудно потрошен”- Езоп. Секое семејство заслужува да има оброк на својата трпеза…