Previous
Next

ЗА НАС

ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК И ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР

ЏС АКТУЕЛ

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија.
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

БРЕНДОВИ КОИ ГИ ЗАСТАПУВАМЕ

БРЕНДОВИ

Нашата компанија е генерален застапник и ексклузивен дистрибутер за Република Македонија за сите производи од целиот асортиман од следниве производители
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

НОВИ ПРОДУКТИ

новости

Факти за Медот

Дури и ако не сте љубител на пчели, мора да им оддадете признание за создавањето на една од највкусните материи на земјата.
ПОВЕЌЕ

Delisimo Giveaway

Delisimo GIVEAWAY!! Само неколку правила ве делат од куп вкусни подароци! Следете ги правилата и влезете во игра! Се што треба да направите е...
ПОВЕЌЕ

ЏС Актуел

ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година во приватна сопственост на Г-дин Ѓоко Стерјоски, со седиште на Ул. 1632, Бр. 46 – 1000 Скопје.
ПОВЕЌЕ

БРЕНД ДЕЛИСИМО

Основан е во 2010 г. како СВЕЖА ПИЛЕШКА ПРОГРАМА, и работи на тој принцип до 2012 г. Од 2016 година стартува со ЗАМРЗНАТА ПИЛЕШКА ПРОГРАМА, во 2019 година стартува и ПРОГРАМАТА СО ЗАМРЗНАТА РИБА која функционира и до ден денес. Она што може да се гарантира за овој бренд е дека го нуди најквалитетното пилешко и рибино месо на пазарот во цела Македонија, месото потекнува од проверени пазари низ светот и има пристапна цена за сите потрошувачи.

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте ги најновите информации за нашите актуелни промоции и новитети.

arrow

за нас

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија. Сите производи  потекнуваат од реномирани европски и светски производители.

КОНТАКТ