- Енергија за нови авантури -

Учествувај во наградната игра и добиј шанса да станеш еден од 10те добитници на пакет производи од КЕКЕЦ паштети!

пРАВИЛА НА ИГРА

Секој кој што ќе сака да учествува во оваа наградна игра, ќе треба да стави лајк на нашата Facebook фан страна и да ја пополни формата за податоци: Име, Презиме и е-mail адреса.

* Со пополнување на оваа форма, се согласувате вашите податоци (име и презиме) да бидат искористени за маркетинг цели/потребите на наградната игра.

Вашите Информации

Наградната игра ќе трае до 27.03.2022, а во неа ќе учествуваат сите коишто ќе ја лајкнат нашата facebook фан страна и ќе ја пополнат формата за информации. Победниците ќе бидат објавени на 28.03.2022 на нашата фејсбук фан страна, како и на веб страната. Среќно! 

Facebook