- ПОБЕДНИЦИ -

pobednici

Учествувај во наградната игра и добиј шанса да станеш еден од 5те добитници на пакет производи од нашите пријатели ХИНА!

пРАВИЛА НА ИГРА

Секој кој што ќе сака да учествува во оваа наградна игра, ќе треба да стави лајк на нашата Facebook фан страна и да ја пополни формата за податоци: Име, Презиме и е-mail адреса.

* Со пополнување на оваа форма, се согласувате вашите податоци (име и презиме) да бидат искористени за маркетинг цели/потребите на наградната игра.

Вашите Информации

Наградната игра ќе трае до 23.11.2021, а во неа ќе учествуваат сите коишто ќе ја лајкнат нашата facebook фан страна и ќе ја пополнат формата за информации. Победниците ќе бидат објавени на 24.11.2021 на нашата фејсбук фан страна, како и на веб страната. Среќно! 

Share on facebook
Facebook