КОНТАКТ

НАШАТА ЛОКАЦИЈА

Посетете ја нашата локација

Ул. 1632, Бр. 46 - 1000 Скопје, Р. Македонија

КОНТАКТ

Контактирајте не на броевите:

+ 389 2 3175 049
+ 389 2 3115 910

Е-Маил

Контактирајте не на нашата е-маил адреса:

kontakt@aktuel.com.mk

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте ги најновите информации за нашите актуелни промоции и новитети.

arrow

за нас

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија. Сите производи  потекнуваат од реномирани европски и светски производители.

КОНТАКТ