за нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година во приватна сопственост на Г-дин Ѓоко Стерјоски,

со седиште на Ул. 1632, Бр. 46 – 1000 Скопје.

 

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија. Сите производи се од познати марки (BRAND-name производи) и потекнуваат од реномирани европски и светски производители.

Основна Цел

Основна цел на нашата компанија е пробивање на Брендовите на Македонскиот пазар и поставување на место кое тие го заслужуваат и на кое се наоѓаат во сите земји низ Европа и светот.

Сектори

Во рамките на компанијата се вклучени неколку сектори и тоа:
- Сектор за набавка и продажба
- Kомерција;
- Сектор за финансии;
- Сектор за логистика;
- Услужна служба

ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Произведени со најмодерна технологија и според квалитетот се во самиот врв на македонскиот пазар.

СТАНДАРДИ НА
СКЛАДИРАЊЕ

Складирањето се врши во модерен магацински простор кој ги исполнува препораките на АХВ.

СЕРТИФИЦИРАНИ ЗА КВАЛИТЕТ

Сите производи ги исполнуваат HACCP и ISO стандардите за квалитет и безбедност на храната.

100% СВЕЖИ
ПРОИЗВОДИ

Ладниот ланец обезбедува производите да стигнат до крајниот потрошувач без промена на квалитетот.

5000+ ПРОДАЖНИ
ЛОКАЦИИ

Директно или преку под-дистрибутери нашите производи се затапени на преку 5000 продажни локации.

ПОЛИТИКА НА
ФЕР ОДНОС

Со нашите купувачи градиме долгорочни односи базирани на взаемно разбирање.

Генерален Застапник и
Ексклузивен Дистрибутер

Нашата компанија е генерален застапник и ексклузивен дистрибутер за Република Македонија
за сите производи од целиот асортиман од следниве производители:

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте ги најновите информации за нашите актуелни промоции и новитети.

arrow

за нас

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија. Сите производи  потекнуваат од реномирани европски и светски производители.

КОНТАКТ