БЛОГ ОБЈАВИ

Факти за Медот

Дури и ако не сте љубител на пчели, мора да им оддадете признание за создавањето на една од највкусните материи на земјата.

Read More »

Delisimo Giveaway

Delisimo GIVEAWAY!!
Само неколку правила ве делат од куп вкусни подароци! Следете ги правилата и влезете во игра!
Се што треба да направите е…

Read More »

ЏС Актуел

ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година во приватна сопственост на Г-дин Ѓоко Стерјоски, со седиште на Ул. 1632, Бр. 46 – 1000 Скопје.

Read More »

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте ги најновите информации за нашите актуелни промоции и новитети.

arrow

за нас

Основна дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на прехрамбени производи низ целата територија на Република Македонија. Сите производи  потекнуваат од реномирани европски и светски производители.

КОНТАКТ