Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Контакт Печати E-mail

Контактирај не веднаш.

 

твоето име:
твојата e-mail адреса:
Наслов на пораката:
Вашата порака.

 


Основни податоци :


ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ Ѓоко и др.
Ул.624 ББ - 1000 Скопје
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
 
+ 389 2 3175 049 - Телефон
+ 389 2 3115 910 - Факс

http://www.aktuel.com.mk
e-mail : kontakt@aktuel.com.mk


СЕКТОР ЗА НАБАВКА И ПРОДАЖБА


ВЛАДИМИР ФОТЕВСКИ
менаџер за набавка и продажба
e-mail : fote@aktuel.com.mk


СЛАВИЦА АНАСТАСОВА
асистент за продажба
e-mail : slavica.anastasova@aktuel.com.mk


КИРИЛ ПАЛЕВСКИ
асистент за набавка
e-mail : kiril.palevski@aktuel.com.mk


ДИМЧЕ БАНГИЕВСКИ
фактурист
e-mail : dimce.bangievski@aktuel.com.mk


МИЛЕ КОЧЕВСКИ
фактурист
e-mail : mile.kocevski@aktuel.com.mk


СЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ


ЉУПКА АТАНАСОВСКА
менаџер за финансии
e-mail : ljupka.atanasovska@aktuel.com.mk


ЕЛИЗАБЕТА ПЕТКОВСКА
финансов администратор
e-mail : elizabeta.petkovska@aktuel.com.mk


ВЛАТКО ТОНЕВСКИ
финансов администратор
e-mail : vlatko.tonevski@aktuel.com.mk


СЕКТОР ЗА ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЈА


САША ЦЕКИЌ
менаџер на магацин и логистика
e-mail : sasha.cekic@aktuel.com.mk


ИГОР ЈОВАНОВСКИ
раководител на магацин
e-mail : igor.jovanovski@aktuel.com.mk


ЈОВИЦА ЃОШОВСКИ
раководител на дистрибуција
e-mail : jovica.gjosovski@aktuel.com.mk


IT-СЕКТОР


...


 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp