Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Каталог Печати E-mail

Во врска со асортиманот и било какви информации за артиклите ...
Ве молиме да се обратите во секторот КОМЕРЦИЈА на тел.: 02 3175 049 .

Наскоро на страната ке биде поставен каталогот за целосниот асортиман на артикли ...

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp