Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошeн сок во ПЕТ Манго-Маракуја Печати E-mail
Овошeн сок во ПЕТ Манго-Маракуја

Земја на потекло Австрија

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010386)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167942)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp