Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок 1L Делисимо Јагода и др. Печати E-mail
Овошен сок 1L Делисимо Јагода и  др.

Земја на потекло Австрија

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017880)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp