Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок 2L Б+Ц+Е шумски плодови Печати E-mail
Овошен сок 2L Б+Ц+Е шумски плодови

Земја на потекло Австрија

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900014001)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

Во процесот на производство на соковите Pfanner исклучиво се користи еколошки здрава и чиста вода од извори во подножјето на Алпите

Освежувач на духот!


Луѓето во добра физичка состојба, одвреме навреме бараат освежување и за своите мозочни ќелии. Едноставно отворете го Пфанер БЦЕ шумско овошје и во итни случаи напијте се од шишето.

Oд шише или од чаша, Пфанер БЦЕ шумско овошје нуди единствено и несекојдневно доживување на вкусот. Интензивниот вкус на шумско овошје го буди духот и Ве прави поживи.


Кое вкусно овошје, полно со витамини се крие зад ова?

Јагода, малина, капина и боровница, фино дополнето со сок од јаболка.
Пфанер БЦЕ е природно полн со витамини, а дополнително е збогатен со:

•     витамин Б1: ја подобрува концентрацијата и влијае на нервниот систем;
•     витамин Б6 : го стимулира развојот на клетките и имунитетот;
•     витамин Б12 : го подобрува создавањето на крвни зрнца;
•     витамин Ц : го зајакнува имунолошкиот систем;
•     витамин Е : им помага на клетките да останат млади и го забавува процесот на стареење.

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp