Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок 2L Зелена Јаболка Печати E-mail
Овошен сок 2L Зелена Јаболка

Земја на потекло Австрија

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900013981)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

Во процесот на производство на соковите Pfanner исклучиво се користи еколошки здрава и чиста вода од извори во подножјето на Алпите

Сок од јаболка со пулпа од Granny Smith јаболките.

Pfanner јаболка, нашата класика, е секако ненадминлива. Но на љубителите на јаболка сигурно ќе им се допадне и овој нов вкус.

Granny Smith јаболките ги одбравме поради единствениот сочен, свеж и буен вкус на зелено јаболко, со неодолива арома. Пулпата извонредно го дополнува вкусот на пијалокот.


 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp