Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок 2L Круша Печати E-mail
Овошен сок 2L Круша

Земја на потекло Австрија

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900013974)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp