Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок 2L Праска Печати E-mail
Овошен сок 2L Праска

Земја на потекло Австрија

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014018)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

Во процесот на производство на соковите Pfanner исклучиво се користи еколошки здрава и чиста вода од извори во подножјето на Алпите

ПРЕКРАСЕН ЛЕТЕН СОН !


Кај Pfanner ПРАСКА навистина е тешко да се искажат сите чувства.

Tолку неверојатен вкус и прекрасно чувство на
летно задоволство кое посакуваме никогаш да не заврши !

Почуствувајте го природниот вкус и аромата на вистинска праска .

Со одлично избалансираниот слатко-киселкаст вкус е идеален  за гаснење на Вашата жед , како и за подготвување на летни коктели.

Вкусот на летото преку целата година !

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp