Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен јогурт БиоАктив ЛГГ - јагода Печати E-mail
Овошен јогурт БиоАктив ЛГГ - јагода

Земја на потекло Хрватска

Пакување 6x100 грама (ЕАН код 3850354000631)

пакет 4 пакувања

рок на траење 36 дена

BioAktiv LGG е најпознат и најпопуларен функционален јогурт кој потрошувачите го познаваат и како ДНЕВНА ДОЗА НА ИМУНИТЕТОТ .

Оваа линија на посебно вкусни и здрави производи , збогатена е со пробиотичката бактеријата LGG се препорачува во исхраната на сите што внимаваат на здравата исхрана .

Едноставен вкус и природен начин на јакнење на имунитетот , особено неопходен во модерниот брз ритам на живот кој не остава време за правилна и здравa исхрана .

Нашиот организам е постојано изложен на промена на временските услови , стрес и разни штетни влијанија така да јасно е дека треба да направиме нешто за да ја појачаме отпорноста и да го зголемиме имунитетот .

BioAktiv LGG ги ублажува алергиските реакции на храна , пружа заштита од најразлични штетни бактерии и инфекции … едноставно кажано постојано го подига нивото на имунитет кај организмот .

Силата на BioAktiva се заснова на пробиотичката бактерија LGG која го сочинува природниот дел на микрофлората на цревата на човечкиот организам .

Значи запомнете ... секој ден по едно шишенце BioAktiv LGG е сосема доволно за да направите нешто добро за своето здравје .

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp