Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Маргарин Adela Печати E-mail
Маргарин Adela

Земја на потекло Полска

Пакувањe :

       500гр ( ЕАН-код : 5900247000717 )  Пакет : 12 пар.
       Рок на траење 4 месеци

< за повеќе информации кликни на сликата ...

ADELA  е висококвалитетен растителен маргарин 25% .

Збогатен е со витамини А и Д и е одличен со сите видови леб .

Толку лесен и пријатен вкус што се користи во секојдневната исхрана .

Содржи исклучиво растителни состојки така да може да се користи и за време на пости како ПОСЕН маргарин .

Достапен е во пакување од 500гр.


 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp