Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Маргарин Bords Eve за готвење и јадење Печати E-mail
Маргарин Bords Eve за готвење и јадење

Земја на потекло Полска

Пакување :
       250гр ( ЕАН-код : 5900247001202 ) Пакет : 32 пар.

Рок на траење 8 месеци

РАСТИТЕЛЕН МАРГАРИН 80%

Bords Eve маргаринот за готвење е составен од растителни масла и масти ,
добиени од високо квалитетно семе на репка .

Не содржи холестерол ,

Богат е со витамини A и D,

Bords Eve Baking е одличен маргарин за готвење и печење.

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp