Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Сирењe СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - МЕШАНО ВАКУМ Печати E-mail
Сирењe СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - МЕШАНО ВАКУМ

Земја на потекло Македонија

Бар-код : 5319991216105

Рок на траење : 6 месеци

Сите производи од програмата на ЃОРГИЕВИ се произведени со најсовремена технологија ...

Во процесот на производство се користи 100% природно млеко ...

Потекнуваат од еколошки чиста околина ...


Толку едноставни , сосема природни а неверојатно вкусни ... пробајте ги !

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp