Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Маргарин Bords Eve - сладок појадок Печати E-mail
Маргарин Bords Eve - сладок појадок

Земја на потекло Полска

Пакување :
       500гр ( ЕАН-код : 5900247001202 ) Пакет : 12 пар.

Рок на траење : 5 месеци

Bords Eve за СЛАДОК ПОЈАДОК , има специфичен вкус и арома на путер .

Неговиот неутрален вкус одлично се комбинира со сите видови јадења а особено е погоден за сите слатки предјадења и појадоци .

Достапен е во пакување од 500гр .


 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp