Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Маргарин Bords Eve со маслиново масло Печати E-mail
Маргарин Bords Eve со маслиново масло

Земја на потекло Полска

Пакувањa
       500гр ( ЕАН-код : 5900247001496 ) Пакет : 12 пар.
       250гр ( ЕАН-код : 5900247001486 ) Пакет : 24 пар.

Рок на траење : 4 месеци

Bords Eve со МАСЛИНОВО МАСЛО , има посебен “ медитерански “ вкус благодарејки на маслиновото масло со умерена солена нота .

Има неверојатно привлечен вкус и арома и станува омилен кај се повеке потрочувачи .

Го користат сите оние на кои им е важна здравата исхрана .

Достапен е во пакување од 500гр и 250гр.

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp