Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

МАКФУД КОРНИШОНИ 1 КЛАСА 720ГР Печати E-mail
МАКФУД КОРНИШОНИ 1 КЛАСА 720ГР

Земја на потекло Македонија

БАР-КОД : 5310212000084
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : корнишони, вода, сол, оцет, зачини .

MAKFOOD производите се произведуваат по ТРАДИЦИОНАЛЕН МАКЕДОНСКИ РЕЦЕПТ.
Во процесот на производство се користат 100% природни состојки од еколошки чиста средина.

Фабриката е опремена со најсовремена технологија за преработка на овошје и зеленчук. Таа ги исполнува ЕУ стандардите за квалитет и безбедна храна ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 , а воедно е и прва фирма која е сертифицирана со ISO 22000:2005 ( интегриран систем на ISO и НАССР стандардите ).

Во асортиманот на MAKFOOD се следниве производи :
Ајвар милд и пикант, ѓувеч, лутеница, црвени филети, мешана салата, корнишони, гамба, гамба со зелка, лист од зелка, цвекло, паприкаш, феферони, резена пиперка, слатко од диви смокви, слатко од лубеница, мармелад од смокви и др.

Доколку не сте ги пробале овие производи време е тоа да го направите сега ...

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp