Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Маргарин Bords Eve - Класик Печати E-mail
Маргарин Bords Eve - Класик

Земја на потекло Полска

Пакувањa :
       500гр ( ЕАН-код : 5900247000766 ) Пакет : 12 пар.
       250гр ( ЕАН-код : 5900247000847 ) Пакет : 24 пар.

Рок на траење : 5 месеци

Bords Eve - КЛАСИК е високо квалитетен растителен маргарин 60% .

Има специфичен вкус и арома на путер , со умерена солена нота .
Bord Eve е толку единствен бидејки е направен од природни состојки измешани според шведски рецепт .

Одличен е со сите видови леб и крекери а особено е погоден за сендвичи .

Веке 15 години е присутен на Македонскиот пазар , според квалитетот е на самиот врв и е омилен кај купувачите од сите возрасти .

Bords Eve се грижи за своите потрошувачи и постојано ги наградува за верноста со наразлични акции и подароци .

Достапен е во пакување од 500гр и 250гр.

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp