Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Сокови призма 200мл Сокови призма 200мл Печати E-mail
Сокови призма 200мл Сокови призма 200мл

Земја на потекло Австрија

Пакет : 8 х 3 парчиња

Рок на траење : 12 месеци

( Кликни на сликата за да ги видиш сите вкусови на овој производ ... )

Истиот е достапен во следниве 7 вкусови :

СОК ПРИЗМА - А+Ц+Е 200мл

СОК ПРИЗМА - ПРАСКА 200мл

СОК ПРИЗМА - КАЈСИЈА 200мл

СОК ПРИЗМА - КРУША 200мл

СОК ПРИЗМА - ПОРТОКАЛ 100% 200мл

СОК ПРИЗМА - МУЛТИ ГОЛД 200мл

СОК ПРИЗМА - МУЛТИ РОССО 200мл

...

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp