Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Смрзнато програм ПИЛЕ СМРЗНАТО ( ЗАЧИНЕТО ) Печати E-mail
Смрзнато програм ПИЛЕ СМРЗНАТО ( ЗАЧИНЕТО )

Земја на потекло Словенија

Пакувања :

ПИЛЕ ПИВКА ЗАЧИНЕТО ( ЦЕЛО ПИЛЕ ), Пакет : 6-7 кгр.

ПИЛЕ ПИВКА ЗАЧИНЕТО ( ПОЛА ПИЛЕ ), Пакет : 6-7 кгр.

Рок на траење : 1 година

PIVKA за Вас приреди вистинско изненадување !
ЗАЧИНЕТО ПИЛЕ СПРЕМНО ЗА ПЕЧЕЊЕ .
Пилето е комплетно спремно за печење а зачинето е со идеална комбинација на зачини . Спакувано е во оригинален сад за печење .
Вклучете ја рерната и ќе иамте вистинско пиле приготвено дома .
Навистина вкусно !

Овој производ е добитник на многу награди за квалитет на повеќе саеми за  прехрамбени производи . Пробајте го и уверете се зошто е тоа така ...
( Повеќе информации на : www.pivkap.si )

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp