Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Смрзнато програм ПИЛЕ СМРЗНАТО Печати E-mail
Смрзнато програм ПИЛЕ СМРЗНАТО

Земја на потекло Словенија

Пакувања :

КАЛИБРИРАНО ПИЛЕ ( 1.1кгр - 1.5кгр )

НЕКАЛИБРИРАНО ПИЛЕ ( 9 пилиња во пакет од 15кгр )

Рок на траење : 1 година

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp