Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Месен нарезок МЕСЕН НАРЕЗОК ЛИМЕНКА 150ГР Печати E-mail
Месен нарезок МЕСЕН НАРЕЗОК ЛИМЕНКА 150ГР

Земја на потекло Словенија

Пакувањa :
       ПИЛЕШКИ  150гр ( ЕАН-код : 3831006612365 ) Пакет : 12 пар.
       МИСИРКИН 150гр ( ЕАН-код : 3831006613386 ) Пакет : 12 пар.

Рок на траење : трајна конзерва

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp