Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Паштета ПАШТЕТА ПИЛЕШКА АЛУ.ФОЛ. Печати E-mail
Паштета ПАШТЕТА ПИЛЕШКА АЛУ.ФОЛ.

Земја на потекло Словенија

Пакувањa :
     75гр    (ЕАН код 38380716)    пакет 24 пар.
     50гр    (ЕАН код 38380723)    пакет 30 пар.
     30гр    (ЕАН код 38380709)    пакет 45 пар.
рок на траење : трајна конзерва

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp