Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Паштета ПАШТЕТА ПИЛЕШКА ЛИМ. 100ГР Печати E-mail
Паштета ПАШТЕТА ПИЛЕШКА ЛИМ. 100ГР

Земја на потекло Словенија

Пакување : 100гр ( ЕАН-код : )

Пакет : 24 пар.

Рок на траење : трајна конзерва

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp