Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Салама ПОСЕБНА ПИЛЕШКА САЛАМА Печати E-mail
Салама ПОСЕБНА ПИЛЕШКА САЛАМА

Земја на потекло Словенија

Пакувањa :
       350гр ( ЕАН-код : 3831006616967 ) Пакет : 12 пар.
       800гр ( ЕАН-код : 3831006614789 ) Пакет : 20 пар.

Рок на траење : 90 дена

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp