Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Салама ЕКСТРА ПИЛЕШКА САЛАМА Печати E-mail
Салама ЕКСТРА ПИЛЕШКА САЛАМА

Земја на потекло Словенија

Пакувањa :
       200гр ( ЕАН-код : 3831006612334 ) Пакет : 15 пар.
       500гр ( ЕАН-код : 3831006612198 ) Пакет : 8 пар.

       350гр ( ЕАН-код : 3831006618824 ) Пакет : 12 пар.

       800гр ( ЕАН-код : 3831006618831 ) Пакет : 6 пар.

Рок на траење : 90 дена

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp