Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Лименка Леден чај праска Печати E-mail
Лименка Леден чај праска

Земја на потекло Австрија

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 90069970)

пакет 18 лименки

рок на траење 24 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp