Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Овошен сок Гурмет Рибизла Печати E-mail
Овошен сок Гурмет Рибизла

Земја на потекло Австрија

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167768)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp