Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Леден чај Зелен чај Печати E-mail
Леден чај Зелен чај

Земја на потекло Австрија

Пакувањa
       2 литри (ЕАН код 9006900014858) - пакет 6 парчиња
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010690) - пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167690) - пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp