Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Pivka Салами 
ЕКСТРА ПИЛЕШКА САЛАМА

Пакувањa :
       200гр ( ЕАН-код : 3831006612334 ) Пакет : 15 пар.
       500гр ( ЕАН-код : 3831006612198 ) Пакет : 8 пар.

       350гр ( ЕАН-код : 3831006618824 ) Пакет : 12 пар.

       800гр ( ЕАН-код : 3831006618831 ) Пакет : 6 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
ПОСЕБНА ПИЛЕШКА САЛАМА

Пакувањa :
       350гр ( ЕАН-код : 3831006616967 ) Пакет : 12 пар.
       800гр ( ЕАН-код : 3831006614789 ) Пакет : 20 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
 
Pivka Паштети 
ПАШТЕТА ПИЛЕШКА ЛИМ. 100ГР

Пакување : 100гр ( ЕАН-код : )

Пакет : 24 пар.

Рок на траење : трајна конзерва

 
ПАШТЕТА ПИЛЕШКА АЛУ.ФОЛ.

Пакувањa :
     75гр    (ЕАН код 38380716)    пакет 24 пар.
     50гр    (ЕАН код 38380723)    пакет 30 пар.
     30гр    (ЕАН код 38380709)    пакет 45 пар.
рок на траење : трајна конзерва

 
 
Pivka Виршли 
ВИРШЛА ПИЛЕШКА 200ГР

Пакување : 200гр ( ЕАН-код : 3831006614826 )

Пакет : 14 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
ВИРШЛА СО КАШКАВАЛ 200ГР

Пакување : 200гр ( ЕАН-код : 3831006614833 )

Пакет : 14 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
ВИРШЛА КОКТЕЛ 200ГР

Пакување : 200гр ( ЕАН-код : 3831006613102 )

Пакет : 14 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
ВИРШЛА БУГИ-ВУГИ 200ГР

Пакување : 200гр ( ЕАН-код : 3831006614864 )

Пакет : 14 пар.

Рок на траење : 90 дена

 
 
Pivka Месни нарезоци 
МЕСЕН НАРЕЗОК ЛИМЕНКА 150ГР

Пакувањa :
       ПИЛЕШКИ  150гр ( ЕАН-код : 3831006612365 ) Пакет : 12 пар.
       МИСИРКИН 150гр ( ЕАН-код : 3831006613386 ) Пакет : 12 пар.

Рок на траење : трајна конзерва

 
 
Pivka Смрзнат програм 
ПИЛЕ СМРЗНАТО

Пакувања :

КАЛИБРИРАНО ПИЛЕ ( 1.1кгр - 1.5кгр )

НЕКАЛИБРИРАНО ПИЛЕ ( 9 пилиња во пакет од 15кгр )

Рок на траење : 1 година

 
ПИЛЕ СМРЗНАТО ( ЗАЧИНЕТО )

Пакувања :

ПИЛЕ ПИВКА ЗАЧИНЕТО ( ЦЕЛО ПИЛЕ ), Пакет : 6-7 кгр.

ПИЛЕ ПИВКА ЗАЧИНЕТО ( ПОЛА ПИЛЕ ), Пакет : 6-7 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
ПИЛЕШКИ БАТАК-КАРАБАТАК

Пакувања :

БАТАК - КАРАБАТАК 1.2кгр. , Пакет : 15 кгр.

БАТАК - КАРАБАТАК РФС   . , Пакет : 15 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
СМРЗНАТ ПИЛЕШКИ КАРАБАТАК

Пакувања :

КАРАБАТАК 1.2кгр. , Пакет : 15 кгр.

КАРАБАТАК РФС   . , Пакет : 15 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
СМРЗНАТ ПИЛЕШКИ ЏИГЕР - СРЦА

Пакувања :

ПИЛЕШКИ ЏИГЕР - СРЦА 500гр , Пакет : 15 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
СМРЗНАТ ПИЛЕШКИ ЖЕЛУДНИК

Пакување :

ПИЛЕШКИ ЖЕЛУДНИК РФС. , Пакет : 15 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
СМРЗНАТИ ПИЛЕШКИ ГРАДИ

Пакувања :

ПИЛЕШКИ ГРАДИ РФС , Пакет : 15 кгр.

Рок на траење : 1 година

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp