Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Групи на производи
 
Sirela Топени сирења 
Пицок класик

Пакување 180 грама (ЕАН код 3858883522839)

пакет 15 пакувања

рок на траење 180 дена

 
Пицок крем

Пакување 180 грама (ЕАН код 3858883522846)

пакет 15 пакувања

рок на траење 180 дена

 
Пицок пиперка

Пакување 180 грама (ЕАН код 3858883523263)

пакет 15 пакувања

рок на траење 180 дена

 
Пицок димси

Пакување 180 грама (ЕАН код 3858883523270)

пакет 15 пакувања

рок на траење 180 дена

 
 
Sirela Кашкавали 
Подравец

Пакување 2 килограми (ЕАН код 2104708...)

пакет 10 пакувања

рок на траење 120 дена

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp