Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Somboled Сирења 
Сомборска фета

Пакувањa :
       250гр ( ЕАН-код : 8606002113001 ) Пакет : 16 пар.
       500гр ( ЕАН-код : 8606002112998 ) Пакет :  8 пар.
        4 кгр ( ЕАН-код : 8606002110758 ) Пакет :  1 канта

Рок на траење : 4 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp