Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Dukat Млека 
UHT Млеко 0,9% масленост

Пакувањa
     1 литар    (ЕАН код : 3850354002321)    пакет : 12 пар.
     0,5 литри (ЕАН код : 3850354002291)    пакет : 16 пар.

рок на траење : 120 дена

 
UHT Млеко 2,8% масленост

Пакувањa
     1 литар    (ЕАН код : 3850354002413)    пакет : 12 пар.
     0,5 литри (ЕАН код : 3850354002383)    пакет : 16 пар.

рок на траење : 120 дена

 
UHT Млеко 3,8% масленост

Пакување 1 литар    (ЕАН код : 3850354002505)

пакет : 12 пар.

рок на траење : 120 дена

 
Чоколадно млеко

Пакувањa
     0,5 литри  (ЕАН код : 3850354002505)    пакет : 16 пар.
     0,2 литри  (ЕАН код : 3850354002239)    пакет : 24 пар.

рок на траење : 90 дена

 
Млеко за кафе

Пакување 10x10gr    (ЕАН код 3850354002147)

пакет 180 пакувања

рок на траење 90 дена

 
UHT Млеко 2,8% Витамин +

Пакување 1 литар    (ЕАН код 3850354002475)

пакет 12 пакувања

рок на траење 120 дена

 
 
Dukat Намази 
Дукатела класик

Пакувањa
     150gr (ЕАН код : 3850153002195)    пакет : 6 пар.
     70gr   (ЕАН код : 3850354002598)    пакет : 20 пар.

рок на траење : 60 дена

 
Дукатела шунка

Пакување 150 грама    (ЕАН код 3850354000396)

пакет 6 пакувања

рок на траење 60 дена

 
Дукатела зеленчук

Пакување 70 грама    (ЕАН код 3850354002659)

пакет 20 пакувања

рок на траење 60 дена

 
 
Dukat Млечни десерти 
Чоколаден пудинг и шлаг

Пакување 200 грама    (ЕАН код 3858883520507)

пакет 20 чашки

рок на траење 40 дена

 
Ванила пудинг и шлаг

Пакување 200 грама    (ЕАН код 3858883520514)

пакет 20 чашки

рок на траење 40 дена

 
Cremosa - ПРАСКА

Пакување 150 грама    (ЕАН код 3850354000785)

пакет 6 par

рок на траење 40 дена

 
Cremosa - ЈАГОДА

Пакување 150 грама    (ЕАН код 3850354000761)

пакет 6 par

рок на траење 40 дена

 
Cremosa - БИСКВИТ

Пакување 150 грама    (ЕАН код 3850354000563)

пакет 6 par

рок на траење 40 дена

 
Cremosa - ВАНИЛА МИКС

Пакување 150 грама    (ЕАН код 3850354000730)

пакет 20 par

рок на траење 40 дена

 
 
Dukat Јогурти 
Јогурт 1,5% масленост

Пакувањa
     1 kg    (ЕАН код 3850354001102)    пакет 6 пакувања
     500gr (ЕАН код 3850354001072)    пакет 12 пакувања
     180gr (ЕАН код 3850354001041)    пакет 20 пакувања

рок на траење 24 дена

 
Јогурт 3,2% масленост

Пакувањa
     1 kg    (ЕАН код 3850354001010)    пакет 6 пакувања
     500gr (ЕАН код 3850354000983)    пакет 12 пакувања
     330gr (ЕАН код 3850354000952)    пакет 12 пакувања
     180gr (ЕАН код 3850354000921)    пакет 20 пакувања

рок на траење 24 дена

 
 
Dukat Путери 
МАСЛАЦ I - класа

Пакување : 250 гр ( EAN-code : 3858883520859 )
Пакет : 12
Рок на траење : 60 дена

 
 
Dukat Павлаки 
Brzo&Fino 12% масленост

Пакувањa
     200 грама (ЕАН код 3850354002024)    пакет 20 пар.
     400 грама (ЕАН код 3850354002598)    пакет 6 пар.

рок на траење 24 дена

 
Brzo&Fino 20% масленост

Пакување 200 грама    (ЕАН код 3850354002055)

пакет 20 пар.

рок на траење 24 дена

 
Милерам 30% масленост

Пакување 400 грама (ЕАН код 3850354002086)

пакет 6 пар.

рок на траење 24 дена

 
 
Dukat Овошни јогурти 
АБ Култура - праска

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354002857)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
АБ Култура - шумско овошје

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354002888)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
АБ Култура - Јагода

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354002826)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
АБ Култура 0,1% масленост

Пакувањa
     330 грама (ЕАН код 3850354002765) пакет 12 пакувања
     500 грама (ЕАН код 3850354002796) пакет 12 пакувања

рок на траење 24 дена

 
БиоАктив ЛГГ - јагода

Пакување 6x100 грама (ЕАН код 3850354000631)

пакет 4 пакувања

рок на траење 36 дена

 
БиоАктив ЛГГ - шумско овошје

Пакување 6x100 грама (ЕАН код 3850354000679)

пакет 4 пакувања

рок на траење 36 дена

 
БиоАктив ЛГГ - цреша

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000068)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
БиоАктив ЛГГ - портокал

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000037)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
БиоАктив ЛГГ - пијалок

Пакувањa
     330 грама (ЕАН код 3850354000150) пакет 12 пакувања
     рок на траење 36 дена

     6x100 грама (ЕАН код 3850354000594) пакет 4 пакувања
     рок на траење 28 дена

 
Фрутисима ГО! - јагода

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000242)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
Фрутисима ГО! - кајсија

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000273)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
Фрутисима ГО! - овошен микс

Пакување 150 грама (ЕАН код 3850354000273)

пакет 20 пакувања

рок на траење 28 дена

 
Јогси - житарици

Пакување 195 грама (ЕАН код 3850354000334)

пакет 6 пакувања

рок на траење 28 дена

 
Јогси - овошје/житарици

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000419)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
Јогси - јагода, бана, житарици

Пакување 330 грама (ЕАН код 3850354000440)

пакет 12 пакувања

рок на траење 28 дена

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp