Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Président Топени сирења 
President - Млечно 50% m.m.  8/1 140gr

Пакување 140 грама (ЕАН код 3228023020080)

пакет 24 пакувања

рок на траење 12 месеци

 
 
Président Кашкавали 
PRESIDENT - Тост кашкавал

Пакување 120 грама (ЕАН код 3228021000251)

пакет 10 пакувања

рок на траење 12 месеци

 
PRESIDENT - Сендвич кашкавал

Пакување 120 грама (ЕАН код 3228021000244)

пакет 10 пакувања

рок на траење 12 месеци

 
Ементал

Пакувањa
     220gr (ЕАН код 3228022930205)    пакет 14 пакувања
     400gr (ЕАН код 3228024930050)    пакет 12 пакувања

     рок на траење 150 дена

 
Мадригал

Пакувањa
     300gr (ЕАН код 3228021970011)    пакет 10 пакувања
     12 kg (ЕАН код 2908783113857)

     рок на траење 90 дена

 
 
Président Млека 
Млеко за кафе

Пакување 10 грама (ЕАН код 8410285012469)

пакет 20 пакувања

рок на траење 4 месеци

 
Чоколадно млеко

Пакување 500мл (ЕАН код 3428271920051)

пакет 6 шишиња

рок на траење 4 месеци

 
Млеко 0,3% масленост

Пакување 1 литар PVC (ЕАН код 3228022980118)

пакет 6 шишиња

рок на траење 6 месеци

 
Млеко 1,5% масленост

Пакување 1 литар PVC (ЕАН код 3228022980101)

пакет 6 шишиња

рок на траење 6 месеци

 
Млеко 3,5% масленост

Пакување 1 литар PVC (ЕАН код 3228022980095)

пакет 6 шишиња

рок на траење 6 месеци

 
Био млеко 1,5% масленост

Пакување 1 литар PVC (ЕАН код ??)

пакет 12 шишиња

рок на траење 6 месеци

 
Био млеко 3,5% масленост

Пакување 1 литар PVC (ЕАН код ??)

пакет 12 шишиња

рок на траење 6 месеци

 
 
Président Намази 
Ементал крем

Пакување 125 грама (ЕАН код 3228021000138)

пакет 8 пакувања

рок на траење 100 дена

 
Камемберт крем

Пакување 125 грама (ЕАН код 3228021000145)

пакет 8 пакувања

рок на траење 100 дена

 
 
Président Сирења 
Моцарела

Пакување 240 грама (ЕАН код 8025025001599)

пакет 8 пакувања

рок на траење 45 дена

 
Шевретин

Пакување 100 грама (ЕАН код 3228024910113)

пакет 12 пакувања

рок на траење 60 дена

 
 
Président Сирења со мувла 
Камемберт

Пакувањa
     250gr  (ЕАН код 3228020481426)    пакет 12 пакувања
     8x30gr (ЕАН код 3228020481471)    пакет 12 пакувања
     рок на траење 70 дена

     125gr  (ЕАН код 3228020481846)    пакет 48 пакувања
     рок на траење 1 година

 
Брие

Пакувањa

     125gr    (ЕАН код 3228020191349)    пакет 48 пакувања
     рок на траење 1 година

     200gr    (ЕАН код 3228020232028)    пакет 35 пакувања
     рок на траење 35 дена

     3 килограми (ЕАН код 2906648030240)
     рок на траење 42 дена

 
Валмонт

Пакувањa
     100gr (ЕАН код 3228023006022)    пакет 20 пакувања
     пита  (ЕАН код 2946919052762)

     рок на траење 90 дена

 
Рокфорт Социете

Пакувањa
     100gr (ЕАН код 3023260001263)    пакет 20 пакувања
     пита  (ЕАН код 2999602014387)

     рок на траење 150 дена

 
 
Président Путери 
PRESIDENT - несолен

Пакувањa
     200gr фолија (ЕАН код 3228022910023)    пакет 40 пакувања
     250gr фолија (ЕАН код 3228020481167)    пакет 40 пакувања
     250gr PVC      (ЕАН код 3228020481167)    пакет 40 пакувања
     10gr фолија   (ЕАН код 3228020303797)    пакет 100 пакувања

рок на траење 8 месеци

 
PRESIDENT - солен

Пакувањa
     200gr фолија (ЕАН код 3228020355741)    пакет 40 пакувања
     250gr фолија (ЕАН код 3228020481198)    пакет 40 пакувања
     250gr PVC      (ЕАН код 3228020215106)     пакет 40 пакувања

рок на траење 8 месеци

 
 
Président Шлаг крем 
Шлаг спреј

Пакување 250 грама (ЕАН код 3228021000190)

пакет 12 пакувања

рок на траење 7 месеци

 
Шлаг крем

Пакувањa
     200 ml  (ЕАН код 3228020160321)    пакет 24 пакувања
     1 литар (ЕАН код 3228020160314)    пакет 24 пакувања

рок на траење 7 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp