Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Duet Намази 
Duet Крем сир намаз - млечен

Пакување : 150гр ( ЕАН-код : 5900247001523 )

Пакет : 8 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
Duet Крем сир намаз - лук

Пакување : 150гр ( ЕАН-код : 5900247001400 )

Пакет : 8 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
Duet Крем сир намаз -  домат

Пакување : 150гр ( ЕАН-код : 5900247001431 )

Пакет 8 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
Duet Крем сир намаз - краставица

Пакување : 150гр ( ЕАН-код : 5900247001417 )

Пакет : 8 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
Duet Крем сир намаз - кромид

Пакување 150гр ( ЕАН-код : 5900247001424 )

Пакет 8 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp