Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Adela Margarines 
Adela

Net Weight :

       500gr ( EAN-code : 5900247000717 ) Units / Tray : 12
       Shelf Live : 4 months

< for more informations click the image ...

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp