Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Adela Маргарини 
Adela

Пакувањe :

       500гр ( ЕАН-код : 5900247000717 )  Пакет : 12 пар.
       Рок на траење 4 месеци

< за повеќе информации кликни на сликата ...

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp