Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Magdalenki Магдаленки 
ЧОКОЛАДО 200ГР

БАР-КОД : 5901037000337
Пакет : 15 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЈАГОДА 200ГР

БАР-КОД : 5901037000351
Пакет : 15 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КАРАМЕЛА 200ГР

БАР-КОД : 5901037000719
Пакет : 15 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КАЈСИЈА 200ГР

БАР-КОД : 5901037000368
Пакет : 15 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp