Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Bords Eve Маргарини 
Bords Eve - Класик

Пакувањa :
       500гр ( ЕАН-код : 5900247000766 ) Пакет : 12 пар.
       250гр ( ЕАН-код : 5900247000847 ) Пакет : 24 пар.

Рок на траење : 5 месеци

 
Bords Eve со маслиново масло

Пакувањa
       500гр ( ЕАН-код : 5900247001496 ) Пакет : 12 пар.
       250гр ( ЕАН-код : 5900247001486 ) Пакет : 24 пар.

Рок на траење : 4 месеци

 
Bords Eve - сладок појадок

Пакување :
       500гр ( ЕАН-код : 5900247001202 ) Пакет : 12 пар.

Рок на траење : 5 месеци

 
Bords Eve за готвење и јадење

Пакување :
       250гр ( ЕАН-код : 5900247001202 ) Пакет : 32 пар.

Рок на траење 8 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp