Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Swiss Rols Колачи 
МАЛИНА 175ГР

БАР-КОД : 5901037000498
Пакет : 20 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КАПУЧИНО 175ГР

БАР-КОД : 5901037001235
Пакет : 20 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЈАГОДА 175ГР

БАР-КОД : 5901037000375
Пакет : 20 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЧОКОЛАДО 175ГР

БАР-КОД : 5901037000429
Пакет : 20 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ШУМСКО ОВОШЈЕ 175ГР

БАР-КОД : 5901037000504
Пакет : 20 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp