Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Estrella Чипсови 
СЛАНИНА 80ГР

БАР-КОД : 4770100100240
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ПАВЛАКА И КРОМИД 80ГР

БАР-КОД : 7622300271176
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ПАВЛАКА И СИРЕЊЕ 80ГР

БАР-КОД : 7622300271152
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
СО ЗАЧИН 90ГР

БАР-КОД : 4770100100271
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp