Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Групи на производи
 
Gjorgievi Кашкавали 
КАШКАВАЛ ЃОРГИЕВИ - КРАВЈИ ВАКУМ

Бар-код : 531999126204

Рок на траење : 6 месеци

 
КАШКАВАЛ ЃОРГИЕВИ - МЕШАН ВАКУМ

Бар-код : 5319991216259

Рок на траење : 6 месеци

 
КАШКАВАЛ ЃОРГИЕВИ - ОВЧИ ВАКУМ

Бар-код : 5319991216235

Рок на траење : 6 месеци

 
 
Gjorgievi Сирења 
СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - КРАВЈО ВАКУМ 0,5КГ

Бар-код : 5319991216013

Рок на траење : 6 месеци

 
СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - МЕШАНО ВАКУМ

Бар-код : 5319991216105

Рок на траење : 6 месеци

 
СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - ОВЧО ВАКУМ 0,5КГ

Бар-код : 5319991216075

Рок на траење : 6 месеци

 
СИРЕЊЕ ЃОРГИЕВИ - БИЕНО ВАКУМ

Бар-код : --

Рок на траење : 6 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp