Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

MAKFOOD МАКФУД 
КОРНИШОНИ 1 КЛАСА 720ГР

БАР-КОД : 5310212000084
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : корнишони, вода, сол, оцет, зачини .

 
ЦВЕКЛО 720ГР

БАР-КОД : 5310212000152
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : цвекло, вода, сол, оцет, шеќер.

 
ФЕФЕРОНИ ЛУТИ 720ГР

БАР-КОД : 5310212000121
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : феферони, вода, сол, оцет.

 
ЛУТЕНИЦА 370ГР

БАР-КОД : 5310212000312
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : блага и лута пиперка, домати, масло, сол, шеќер, оцет, лук, магданос, зачини.

 
ЛУТЕНИЦА 720ГР

БАР-КОД : 5310212000336
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : блага и лута пиперка, домати, масло, сол, шеќер, оцет, лук, магданос, зачини.

 
СЛАТКО ОД СМОКВИ 720ГР

БАР-КОД : 5310212000411
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : смокви, шеќер, гликоза, сируп, лимонска киселина.

 
ЛИСТ ОД ЗЕЛКА 1КГ

БАР-КОД : 5310212000367
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : зелка, вода, сол, оцет

 
ЛИСТ ОД ЗЕЛКА 1.7КГ

БАР-КОД : 5310212000374
Пакет : 5 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : зелка, вода, сол, оцет

 
МЕШАНА САЛАТА 720ГР

БАР-КОД : 5310212000350
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : : корнишони, пиперка, морков, зелен дома, карфиол, вода, сол, шеќер, оцет, зачини.

 
ДОМАШЕН АЈВАР 720ГР

БАР-КОД : 5310212000404
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, масло, сол, шеќер, феферони, зачини

 
ДОМАШЕН АЈВАР 580ГР

БАР-КОД : 5310212000398
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, масло, сол, шеќер, феферони, зачини

 
АЈВАР МИЛД 720ГР

БАР-КОД : 5310212000039
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, масло, сол, шеќер, феферони, зачини.

 
АЈВАР ПИКАНТ 720ГР

БАР-КОД : 5310212000060
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, масло, сол, шеќер, феферони, зачини.

 
АЈВАР МИЛД 370ГР

БАР-КОД : 5310212000022
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, масло, сол, шеќер, феферони, зачини

 
ЃУВЕЧ 720ГР

БАР-КОД : 5310212000190
Пакет : 12 парчиња
Рок на траење : 24 месеци
Состав : пиперка, модар патлиџан, домати, морков, кромид, грашок, бамја, боранија, масло, сол, магдонос.

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp