Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

CORNY Мусли 
ЧОКО 50ГР

БАР-КОД : 4011800586515
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
БАНАНА 50ГР

БАР-КОД : 4011800584511
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЛЕШНИК 50ГР

БАР-КОД : 4011800583514
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
БРУСНИЦА 50ГР

БАР-КОД : 4011800567514
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КИКИРИКИ 50ГР

БАР-КОД : 4011800599515
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ПОРТОКАЛ 50ГР

БАР-КОД : 4011800578510
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
СУВО ГРОЗЈЕ 50ГР

БАР-КОД : 4011800559519
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЦРНА ЧОКОЛАДА 50ГР

БАР-КОД : 4011800572518
Пакет : 24 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КОКОС 25ГР

БАР-КОД :
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
БАНАНА 25ГР

БАР-КОД : 4011800532017
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
СУВО ГРОЗЈЕ 25ГР

БАР-КОД : 4011800548018
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЛЕШНИК 25ГР

БАР-КОД : 4011800582012
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЈАГОДА 25ГР

БАР-КОД : 4011800560010
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
ЧОКО 25ГР

БАР-КОД : 4011800537012
Пакет : 6 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
КНУС БИТС 50ГР

БАР-КОД : 4011800600006
Пакет : 8 парчиња
Рок на траење : 12 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp